به گزارش ایوان کتاب ، به نقل از روابط عمومی خانۀ کتاب و ادبیات ایران، در متن پیام یاسر احمدوند آمده است:
«زبان سرخ غزلسرایم، ندارد اندیشۀ سر سبز
کسی که از دل «بلی» بگوید، به جان هم آخر خرد بلا را
غزل برای غزلسرایان، چنان نماز شب است قصری
وضونکرده به کف نگیری، قلم به قصد غزل، خدا را
استاد کیومرث عباسی قصری، لبخند بیدریغ شعر که عمری جز با وضوی صفا غزل نسرود و هیچگاه از وظیفهی شاعری غفلت نکرد، به دعوت دوست، «بلی» گفت و جاودانه شد؛ شاعر و ادیب گرانقدری که مهربانانه و فروتنانه، در مسیر ادب فارسی سلوک کرد و جز روشنی و نیکی و مردمی، در خاطر اهالی ادبیات بر جای نگذاشت و خوشا او که گفته بود «طاق ابروی محرّم را هلالی دیگر است» و بهشایستگی در این ایام، به سوی یار، بال گشود.
اینجانب ضمن آرزوی آمرزش و آرامش برای آن فقید عزیز، این سوگ بزرگ را به خانوادهی محترم ایشان و عموم ادبدوستان و علاقهمندان شعر، تسلیت میگویم.
نامش بلند و یادش گرامی باد.»
به گزارش ایسنا، کیومرث عباسی قصری در سال ١٣٢٠ در قصر شیرین به دنیا آمد و فارغالتحصیل رشتۀ علوم قضایی در مقطع کارشناسی بود. قصری در وصف امام حسین (ع) شعرهای متعددی را سروده است. او در سال ١٣۶١ ریاست راهنمایی و رانندگی کرمانشاه را به عهده داشت و با درجۀ سرهنگی بازنشسته شد و در سال ١٣۶٣ به تهران نقل مکان کرد.
شعرهای او در جزوات دو سالۀ انجمن ادبی کرمانشاه و کتابهای «غزل در قلمرو شعر معاصر»، «باغ ابریشم»، «باغ هزار ابریشم» و برخی روزنامهها و مجلات چاپ شده است.
قصری با انجمن شعرای ایران، انجمن ادبی خواجو (تهران)، حوزۀ هنری و فرهنگسراهای تهران همکاری داشت.
از آثار او میتوان به «حسن ختام»، «باغ ابریشم غزلهای کرمانشاهی در قلمرو شعر امروز»، «آیههای زمینی آواز منتخبی از سرودههای ١٣۵٧ – ١٣٧٢»، «گزیدۀ ادبیات معاصر» و «زمزمۀ نای و نی» اشاره کرد.
ثبت دیدگاه