همان مشکلات همیشگی به اضافه کرونا
شناسه : 2108
0
روز اول نمایشگاه کتاب تهران با همان مشکلات همیشگی روز اول همه نمایشگاه‌های کتاب یعنی آماده نبودن غرفه‌ها، نداشتن کارت‌خوان، نبود تابلوهای راهنما و... گذشت؛ اما تفاوت امسال برگزاری در ایام کرونا بود و نزدن ماسک توسط بسیاری از حاضران در نمایشگاه.
ارسال توسط : منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش ایوان کتاب ،امسال درهای سی و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بعد از دو سال وقفه در برگزاری به علت شیوع ویروس کرونا، به روی مخاطبان کتاب باز شد.

با توجه ادامه روند شیوع کرونا و برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب حضور  مخاطبان در نمایشگاه در هاله‌ای ابهام بود اما  نسبت به روزهای اول نمایشگاه‌های دیگر مخاطبان بیشتری در نمایشگاه حاضر بودند و به نظر می‌رسد نمایشگاه کتاب تفرجگاهی جذاب برای مخاطبان علاقه‌مند به کتاب است.

مسئله نگران‌کننده نزدن ماسک توسط مخاطبان و بعضاً غرفه‌داران است و همچنین نظارتی مبنی بر این‌که حاضران حتما دو دُز واکسن خود را زده باشند وجود ندارد. البته به گفته مسئولان برگزاری نمایشگاه کتاب این موضوع فقط در نمایشگاه کتاب نیست و آن‌ها از گذاشتن ناظرانی برای دادن تذکر به حاضران در نمایشگاه برای زدن ماسک خبر می‌دهند.

همان همیشگی به اضافه کرونا
همان همیشگی به اضافه کرونا

 آماده نبودن ناشران و کار غرفه‌سازی و چیدمان غرفه‌ها حتی ساعاتی بعد از آغاز نمایشگاه از مسائل این دوره بود که از تحویل دیرهنگام غرفه به ناشران نشأت می‌گرفت اما موضوعی که بیشتر جلب توجه می‌کرد غرفه‌های بسیاری بود که ناشران تحویل نگرفته‌ بودند و به گفته مسئولان این غرفه‌ها به متقاضیان دیگری اعطا خواهند شد. 

مشکل کارت‌خوان یکی از مشکلات همیشگی روز اول نمایشگاه‌های کتاب بوده است، امسال هم برخی ناشران تا ظهر کارت‌خوان نداشتند و یا کارت‌خوان‌شان با اختلال روبه‌رو بود. البته به گفته سخنگوی نمایشگاه با توجه به اینکه مصلی زیرساخت‌ نمایشگاهی ندارد، مجبورند سیستم‌ اینترنت راه‌اندازی کنند. همچنین با توجه به اینکه ناشران دقیقه ۹۰ برای تحویل گرفتن غرفه مراجعه کرده‌اند امکان آمادگی زیرساخت‌ها قبل از حضور مردم نبوده است.

همان همیشگی به اضافه کرونا

همچنین نبود تابلو راهنما در ابتدای راهروها یکی از مشکلات همیشگی است که آقای سخنگو درباره این موضوع هم گفت برخی غرفه‌های خود را تحویل نگرفته‌اند و این غرفه‌ها به سایر متقاضیان اعطا خواهد شد و بعد از آخرین تغییرات، تابلوهای راهنما در راهروهای شبستان نصب خواهد شد.

امروز غرفه قطر به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه ‌کتاب با حضور رییس نمایشگاه کتاب دوحه، رییس اتحادیه ناشران دوحه، یاسر احمدوند، رییس نمایشگاه کتاب تهران و علی رمضانی قائم‌مقام نمایشگاه افتتاح شد.

وحید جلیلی، قائم‌مقام رییس صداوسیما، محسن برمهانی، معاون جدید سیما و سایر مدیران جدید شبکه‌ها، همچنین یوسف نوری،  وزیر آموزش و پرورش از بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران در روز اول برگزاری بودند.

در صحبت‌های کوتاه با ناشران برخی از نمایشگاه و مشکلات کارت‌خوان گله داشتند البته می‌گفتند  خب روز اول است و دور از انتظار نیست اما این‌که بسیاری غرفه‌ها آماده نشده و یا تحویل نگرفته‌ نشده‌اند برای آن‌ها هم عجیب بود. 

همان همیشگی به اضافه کرونا

همچنین در محوطه مصلی و مقابل ناشران کودک و نوجوان برنامه‌های شعرخوانی و شاهنامه‌خوانی برای کودکان در نظر گرفته شده است.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.